Previous Next

Granja i hort

Per desenvolupar la intel·ligència naturalista i aprendre valors com respectar l'entorn, tenir cura dels animals i  ser responsable a l'escola disposem d'una granja i d'un hort. Dos espais a l'aire lliure on els alumnes participen activament recollint les verdures o bé alimentant els animals de la granja.

A la granja hi tenim un parell de xais, gallines i conills. Els alumnes d'infantil els visiten a diari per recollir els ous, alimentar la resta d'animals i divertir-se. Sovint qui acompanya als alumnes és una teacher per tal d'ampliar nou vocabulari.

Camp Joliu també té un hort, on els alumnes planten tot tipus de verdures i hortalisses: enciams, carbassons, cebes, bledes, ...treuen les males herbes, reguen i recullen. Moltes vegades a la cuina de l'escola utilitzen els nostres productes. I fins i tot els podem portar a casa. A qui li ve de gust una bona amanida d'enciam del nostre hort per sopar?

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.