fbpx

Us presentem a l'Elena Espinosa, nova directora de Camp Joliu

eespinosa

L’Elena Espinosa (Alacant, 1979) és llicenciada en Química per la Universitat de València i es va especialitzar en Indústries Plàstiques a la Università degli Studi di Perugia (Itàlia). És màster en Matrimoni i Educació Familiar por la UIC i ha realitzat un Programa de Desenvolupament Directiu a l’IESE. Fa deu anys que va arribar a Camp Joliu després d’haver estat treballant en àrees d’investigació i desenvolupament. Durant la seva etapa educativa ha estat professora de ciències a secundària,  cap d’etapa i cap d’estudis de l’escola. És mare d’en Jorge, que té dos anys.

 Elena, ara encares una nova etapa com a directora de Camp Joliu.

Sí, estic molt il·lusionada. És tota una responsabilitat però estic tranquil·la perquè em dóna suport un gran equip. És una escola jove, amb un equip molt implicat i que em dóna molta confiança a l’hora de treballar. Sé que davant de qualsevol dificultat trobaré molt suport de tots els professionals de l’educació que formen part de l’escola.

Tot un repte professional.

I tant! Tot i que em sembla que enyoraré una mica fer classes. La veritat és que gaudeixo moltíssim a l’aula i amb les alumnes de secundària he estat 10 anys que m’han permès aprendre moltíssim. També he estat aquests darrers cursos treballant colze a colze amb la Maria Josep de qui també m’emporto tota la seva experiència. La veritat que estic molt agraïda i amb moltíssimes ganes de treballar bé i fent el bé.

Quin objectiu tens per aquest curs?

Seguir amb l’estil Camp Joliu, una escola que destaca per l’atenció personalitzada en un entorn fantàstic per créixer. El que més m’agrada és que és una escola on totes les famílies hi estan molt implicades i per això vull dedicar aquest primer any a parlar molt amb tothom i copsar els seus interessos. Al capdavall els pares són els primers educadors dels seus fills i per tant és important que família i escola remem tots en una mateixa direcció.

I a nivell acadèmic?

Seguirem apostant per la innovació i els treballs per projectes. Volem fer classes dinàmiques, participatives i on els alumnes puguin desenvolupar al màxim els seus interessos, talents i capacitats. Incorporarem els escacs i els bons hàbits de vida saludable amb més temps per a l’esport i dos dies de fruita a l’etapa d’educació infanti.

Ara estem en plena operació “tornada a l’escola”.

Em sembla que tots els alumnes ja tenen ganes de tornar! Aprofito per donar la benvinguda a totes les noves famílies de l’escola, en especial als que comencen P3. Segur que en poc temps s’adapten i ja veuran com es divertiran moltíssim amb els companys,  a la granja... al final els qui necessitem més adaptació som els pares.

Moltes gràcies Elena i molta sort!