Carles Capdevila a l'Assemblea de l'Associació Camp Joliu

 

El periodista i escriptor Carles Capdevila va participar a l’Assemblea de Camp Joliu i va fer una sessió a les famílies per engrescar-los a “Educar amb humor”. Capdevila va fer una important reflexió sobre el paper dels pares en l’educació dels fills i la responsabilitat i dificultats del dia a dia. La xerrada, plena d’anècdotes quotidianes, va entusiasmar als gairebé 300 assistents que van omplir les aules de l’escola i que van divertir-se de valent amb el to irònic del periodista. Capdevila va concloure la xerrada recordant els 5 sentits que cal aplicar a l’hora d’educar millor: el sentit de comú, el del ridícul, el de deure, el moral i molt important: el sentit de l’humor.


Un cop acabada la xerrada el popular periodista va aprofitar per signar alguns dels seus llibres als assistens i professorat de l’escola. Un cop més, famílies i professors, junts en una sessió per treballar plegats en el repte d’educar millor.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.