fbpx

Arriba la Setmana Cultural Cervantes-Shakespeare

 

Els alumnes de 1r i de 2n d’ESO de l’escola Camp Joliu commemoren, del 18 al 22 d’abril, el 400 aniversari de la mort de Miguel de Cervantes i William Shakespeare.

Durant tota la Setmana Cultural les classes tindran com a objectiu conèixer la vida, l’obra i l’època dels dos genis de les lletres, amb activitats i tallers de totes les matèries del currículum.

A banda d’activitats com “El còmic del Quixot”, “Poemes acròstics sobre Cervantes, “Les matemàtiques del Quixot”, “L’elaboració del bálsamo de Fierabrás”, la representació d’una escena de Macbeth o l’elaboració del diorama del Quixot; els alumnes també gaudiran d’un concert de música barroca, una conferència sobre William Shakespeare; una xerrada amb Susana Fernández, autora del llibre Más allá de las tres dunas, i el visionat de diferents pel·lícules i documentals relacionats amb la vida i l’obra dels autors.

La setmana conclourà el divendres 22 d’abril amb la ja tradicional Diada de Sant Jordi de l’escola, que aquest any incorpora la lectura oberta d’alguns fragments del Quixot, llegit per professors, en homenatge a l’aniversari de la mort de Cervantes.

 

Un petit reconeixent de Camp Joliu als dos escriptors més grans de la literatura universal.