fbpx

Els alumnes de 1er ESO de Camp Joliu participen en el concurs "Shakespeare in London"

 

Els alumnes de 1er ESO de Camp Joliu participen en el concurs "Shakespeare in London", que organitza l'editorial Oxford University Press España, amb motiu del 400 aniversari de la mort del més gran autor en llengua anglesa de la història.

 

Les escoles que hi participen han gravat un videoclip on representen una part d'alguna de les obres de Shakespeare. Al nostre cas, vam elegir els dos últims capítols d'una adaptació de l'obra Macbeth. Des de dimarts 17 a la tarda està obert el procés de votació publica, a través de la web del concurs i la conta de correu electrònic del votant. S'accepta un sol vot per cada adreça de correu electrònic. La votació es tancarà el dimarts 31 de maig a les 12.00h.

Podeu votar seguint aquest link:   http://wshe.es/CBR1luy2

 

Els 10 vídeos que rebin més votacions passaran a la final, on un jurat d'OUP decidirà quin és el vídeo guanyador. La classe que guanyi gaudirà d'un cap de setmana (3díes) a Londres amb totes les despeses pagades (vols, trasllats, allotjament, menjar, visites,...) , incloent-hi entrada al Globe Theatre per veure una representació d'una obra de Shakespeare.

 

Us animem a que hi entreu a visionar el videoclip de la nostra escola i, si us agrada, hi voteu. Ho podeu fer tantes vegades com adreces de correu electrònic tingueu. Els alumnes han posat molt afany i professionalitat, i tenen molta il·lusió per aconseguir el premi, us agrairan el vostre suport.

London is awaiting!!