Previous Next

Model pedagògic

El nostre projecte pedagògic gira al voltant del desenvolupament múltiple de la intel·ligència (intel·ligència verbal, musical, matemàtica, cinestèsica, interpersonal, intrapersonal, visual, natural i espiritual) i del desenvolupament de les competències mitjançant les activitats d’aprenentatge.

 

Treballem les capacitats, les actituds i les habilitats de manera transversal i interactiva al llarg de l’etapa infantil per tal de contribuir al desenvolupament emocional i afectiu, físic i motor, social i cognitiu dels infants, educant l’optimisme i l’alegria com punt de partida de qualsevol activitat, així com l’experimentació i manipulació creativa en totes les àrees de l’aprenentatge.

 

El desenvolupament de les intel·ligències múltiples es treballa a cada àrea de manera progressiva i gradual, respectant les capacitats de cada alumne i el seu ritme de maduració personal. A més, cada curs es desenvolupen tres projectes interdisciplinaris que orienten totes les sortides, els tallers, les manualitats, les celebracions, etc.

 

Continuem l’aprenentatge primerenc que s’ha iniciat en les llars d’infants, així com l’estimulació cognitiva dels bits i el treball psicomotriu per a la coordinació del propi cos i l’equilibri senso-motor, fonamental pel control i agilitat en la psicomotricitat fina (grafisme).

 

A l’escola disposem d’un entorn natural adequat (granja, hort, jardins…) perquè els alumnes puguin descobrir, experimentar i conèixer de manera directa el medi natural i fer créixer les habilitats personals en àmbits molt variats.

 

Per desenvolupar la intel·ligència musical treballem la cançó i les audicions musicals com a eina fonamental per fer créixer les capacitats de concentració i sensibilitat personal i musical.

 

El projecte lingüístic inclou l’aprenentatge de l’anglès amb les mateixes activitats que el català i el castellà: cançons, representacions, contes, etc., dins el projecte d’immersió lingüística.

 

L’atenció personalitzada en la etapa Infantil, per la que el nen o la nena se sent estimat i valorat per les mestres que interactuen amb ell, és fonamental per assolir el coneixement propi, així com la confiança i l’autoestima imprescindible per l’aprenentatge.

 

La confiança, el diàleg i el treball conjunt entre escola i família és fonamental per assolir els objectius educatius: les reunions trimestrals de pares, els cursos i tallers que cada any s’organitzen i, sobretot, la tutoria personalitzada amb la mestra, faciliten una millora contínua en l’educació dels fills.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.