fbpx

Infantil

 

"SI L'ALUMNE ESTÀ CONTENT I ALEGRE, LA MENT ESTÀ OBERTA I INTERESSADA EN LA REALITAT QUE L'ENVOLTA I EN LA RELACIÓ AMB ELS COMPANYS"

 

El projecte d'educació infantil permet a l'alumne créixer en un entorn alegre i motivador. L'objectiu és afavorir emocions positives i despertar les ganes i l'interès per aprendre. A l'etapa d'infantil es desenvolupen projectes d'aprenentatge on a través dels contes, la música i l'estimulació visual els nens aprenen i a l'hora es diverteixen.

A l'etapa d'infantil s'introdueix l'anglès com a llengua vehicular i les teachers de Camp Joliu s'adrecen en anglès als infants, afavorint així l'aprenentatge de manera natural.

L'entorn també és un element clau en aquesta etapa que els permet desenvolupar la intel·ligència naturalista i gaudir del paisatge del Penedès, l'hort de l'escola, el bosc i la granja. També es treballen els vincles familiars amb activitats com "El dia del protagonista" i "La Festa dels Avis".

L'etapa d'infantil és clau per conèixer els infants i que cada alumne pugui descobrir i desenvolupar els seus talents. Adquirir bons hàbits, despertar les ganes d'aprendre, autonomia personal i educació personalitzada són els eixos del model pedagògic de Camp Joliu.